184″Love Shack”

(Kate Pierson / Fred Schneider / Keith Strickland / Cindy Wilson)The_B-52's_-_Cosmic_Thing

B-52’s

“Cosmic Thing”

1989

 

Activitat soterrada

Encara estem (alguns…) de vacances i enguany la sequera i la calor apreten. És més època de banyar-se a la platja que de tesis doctorals. Preste més empinar els colzes que clavar-los. Les activitats disteses a l’aire lliure són més agraïdes que no pas l’entotsolament en un despatx. La mandra, les migdiades i l’embaltiment són pròpies de l’estiu, més que no pas grans travessies pel desert.

Doncs malgrat tot això. Que la quietud i el silenci semblen regnar al blog. Que tots els indicis ens van en contra. Que les circumstàncies no convidin a l’optimisme, puc donar fe que a la redacció del Cansongs hi ha una activitat desenfrenada, on es treballa en varis fronts, a tota màquina i amb l’entusiasme que caracteritza tota la plantilla. Mr Pesquises s’ha endinsat en l’exòtica gastronomia oriental. Dominika N, la nostra seductora agent triple, no deixa d’utilitzar els seus encants innats per desentranyar misteris. El Joan Francesc fa adaptacions musicals impossibles, i se’n surt. Mr Raons es carrega de raons per aparèixer en qualsevol moment, això sí, d’una manera raonable. Mr Cansongs mira de ficar ordre a l’atapeït celler, que malgrat ser infinit aviat es quedarà petit. L’Enric Valls s’està refent del seu darrer comentari en que es va quedar sense aire.

Abnegats, anant d’aquí cap allà, com formiguetes, tots treballen sense repòs en un cubicle soterrat i secret. Es resguarden de la calor i les adversitats de la nostra Època amb un enginyós sistema de ventilació sostenible, que bombeja optimisme i il·lusió diluïdes a parts iguales, mentre que per l’altre extrem expulsa les contrarietats i els mals rotllos. A la zona d’expulsió, a l’exterior, degudament senyalitzada, hi ha un cartell que adverteix del perill d’apropar-s’hi a petits i grans.

6 respostes a “184″Love Shack”

 1. Hola Mr Cansongs, cada uno en sus respectivos quehaceres, como debe aprovechando el último estirón del verano que ha pasado como una ráfaga de viento. La canción que ha posteado me recuerda a mí infancia cuando pasaban el programa Rock and Pepsi! Cuantos recuerdos de aquella casita en donde viví buenos y malos momentos, en dónde el verabo era muy intenso y el invierno le hace cosquillas a los inviernos de Europa….Hasta otra Mr Cansongs…

  • Hola Etel.
   Les seves paraules es despèn nostàlgia. És veritat, per aquestes latituds l’estiu és breu i passa com una exhalació. Tot l’any esperant-lo en candeletes i quan ens adonem ja se’ns ha esmunyit de les mans. Quan ens haurem adonat ja tornarem al fred, la roba d’hivern, les calefaccions i el recolliment a les llars.

   Mentrestant no arriba disfrutem d’aquests últims dies de carrers calorosos i canalla deambulant.

   Salutacions!

   Mr Cansongs

 2. Simplement… fantàstic… “he disfrutat com un camell”.

  Ritme… moviment… sens dubte l’esperit musical dels anys vuitantes del segle XX… bé, d’una part… dels tocats del pop…

  Mr. Raons

  • Apreciat Mr Raons.
   Em plau rebre els seus apassionats raonaments. Un oxímoron que en el seu cas esdevé carn. Sé dels seus gustos “poperos” i era inevitable que una descarrega com aquesta el faria sortir del cau per manifestàs. Fa dies que no elucubrem envers qüestions ètiques i estètiques pròpies d’aquesta vida mentre ens cremem la gola amb un bon destil·lat escocès.

   Espero que aviat es redrecin els rumbs i creuïn els nostres destins.

   Atentament i amb especial afecte

   Mr Cansongs

 3. Bones Mr.

  He retornat a algunes lectures en línia i porsupuesto al teu bloc. En veure aquesta entrada he retrocedit fins al dia en que els vaig veure en concert als B52, en el qual també participaven els New York Dolls que són pura energia i molt bons. Una combinació original de bandes per gaudir el doble. Gràcies pel “flashback”.

  Canvi i fora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s