4 respostes a “172 “UN-NO”

 1. tu Jordi lo que ets és un provocador. Jo tinc l’esquena molt ampla i ja les pots na fotent.
  Bueno, que em sembla una música de fàcil execució, però arriscada, que m’ha deixat amb moltes ganes de furgar per la xarxa a veiam que trobo més d’aquests paios que trenquen la rutina.

  • De les músiques que he descobert recentment Suuns són dels què he trobat més interessant. Aquest jove grup canadenc (va debutar l’any 2010, amb l’àlbum “Zeroes QC”) ja apuntava maneres en els seus discos anteriors. És en aquest darrer treball, “Hold/Still” on queden clares les idees de la formació i on més lluny duen els seus postulats.

   A la xarxa trobaràs tots els seus treballs, que a més acostumen a anar acompanyats de bon material audiovisual. També hi han força gravacions de concerts en viu on el grup es defensa prou bé.

   La veritat és que avui en dia hi han molts músics realment bons i amb bones propostes. Només ens cal tindre el temps necessari per poder donar l’abast.

   Gràcies per seguir tant fidelment el Cansongs

   Jordi

 2. Hola Mr Cansongs, calentando motores para la fiesta de Tárrega, imagino porque extraño la reseña de éste post musical. Extraña e interesante propuesta. Hasta otra Lr Cansongs Saludines 😊😊😊

  • Hola Etel.
   Aquest post tant escuet i “pocasolta”, com insinua el JM, vol ser una continuació de l’entrada anterior, configurant el que en podríem anomenar un “díptic tennístic”. Una picada d’ullet al lector fidel. El què seria la banda sonora que se sent durant l’escena final. Dels instants en que l’obsessiu enginyer resta ocult als vestidors esperant la seva víctima. Com un ressò apaivagat, de la pista arriba el soroll del piloteig, les reaccions del públic i aquesta cantarella (fifteen love, thirty love…) tant familiar i habitual en els partits de tennis. No sabem si el famós tennista ha guanyat o ha perdut el partit. El que està clar és que a la llarga en surt derrotat.

   Malgrat aquesta argumentació pugui ser més o menys plausible, no negaré que aquest post és més fruit de la mandra que no pas de l’enginy.

   Gràcies per seguir el blog amb tant d’entusiasme.

   Jordi

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s