164 “Súbeme el monitor”

(Spazzfrica Ehd / Papa Dupau)Za!

Za!

“wanananai”

2013

 

Túrmix musical

Aparteu les criatures! La música que fa els Za! (un duet de Calonge i Terrassa) és producte d’una experimentació fora de lo comú i, a vegades pot resultar perillosa. Els ingredients que fan anar són tota mena de músiques, per haver-hi i per haver, i com si les passessin pel túrmix, amanides amb una bona dosi d’enginys electrònics, en surt una mena de còctel no apte per tots els estómacs. Ni que ho pugui semblar les seves cançons no estan fetes a la babalà. Ho demostra el fet que poden reproduir-les un i altre cop, fil per randa. Impressiona la complicitat d’ambdós músics. Pot agradar o no, però està clar que hi ha un treball al darrera i unes ganes bogues d’experimentar i buscar, sobretot buscar. Buscar sonoritats i fórmules noves. I també hi ha molt sentit de l’humor, que falta ens fa. Pel sol fet de no conformar-se en les encotillades formes del pop actual i voler anar més enllà ja és digne d’esment.

za-loloismo-4369-3.jpg

9 respostes a “164 “Súbeme el monitor”

 1. Hola Mr Cansongs! Excelente recomendación, había oído canciones del grupo que evoluciona gratamente. La canción sugerida es un gran hallazgo. Las mezclas de sonidos varios son muy fuertes y le dan, la valga la redundancia, fuerza a la canción. Sin otro particular, hasta otra. Saludines 😊😊😊😊

 2. Bones Cansongs (això de Mr. sona molt seriós),

  Mai havia sentit a aquest grup i encara que a l’inici del vídeo vaig sospitar que no m’agradaria m’ha sorprès el batut a partir del minut 3 i el minut següent, és la part del còctel que m’agrada més. Hauré d’experimentar més amb la música a partir d’ara.

  • La massa resultant d’aquest mejunje no és homogènia. Més que amb un túrmix, la barreja està feta amb el taladro de desfer pintura, que és com la meva cunyada prepara la melmelada. S’hi troben grumolls i es poden destriar els sabors dels diferents ingredients. Per alguns paladars el resultat pot ser poc refinat. Pels qui ens agrada la melmelada grossera ho trobem de conya.

   Gràcies pel comentari

   Cansongs (a seques. Sense el Mr…)

  • Josep M.
   Pel que fa a músiques d’aquest caire un melòman com tu ja està avesat en mil batalles i curat de sustos. Has viscut èpoques glorioses i que l’experimentació estava a l’ordre del día. Actualment també se’n fa però abunden més les estructures clàssiques, tocades i posades. Grups com Za! són necessaris.

 3. Interessants. Si pateixes dels nervis potser no seria recomanable consumir-ho en grans dosi, però té el seu rotllo. Ara no demabis a algú q en faci una versió acústica, que ens coneixem 🙂

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s